Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Den gemensamma värdegrunden är utgångspunkt för medarbetares förhållningssätt. 

För att kunna förverkliga den gemensamma värdegrunden krävs att ledare och medarbetare inom Jokkmokks kommun tar ansvar för att vara medskapande och agerar utifrån ledorden:

MOD - en modig ledare/medarbetare är tydlig, tar ansvar samt delegerar och
ställer krav för att nå uppsatta mål.

ENGAGEMANG - en engagerad ledare/medarbetare är en förebild som stimulerar och
motiverar för att tillsammans utveckla verksamheten.

KOMPETENS - en kompetent ledare/medarbetare är kommunikativ, demokratisk och
lyhörd samt utvecklar kunskaper och färdigheter för att nå uppsatta mål.

Vi eftersträvar även jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald i vår verksamhet. Kunskaper i samiska språket och den samiska kulturen ses som en tillgång.

Vi vill att alla medarbetare ska känna stolthet i att vi gör skillnad för andra, varje dag.

Våra lediga tjänster

 • Undersköterska natt, sommarvik

  Publiceringsdatum: 2018-05-15

  I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete men även serviceuppgifter i form av städ och tvätt ingår. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstiden är schemalagd 21.00-07.00

  Ansök om tjänsten - Undersköterska natt, sommarvik

 • Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor

  Publiceringsdatum: 2018-05-14

  Som specialistsjuksköterska inom hemsjukvård är du van att arbeta självständigt, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonal, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra bedömningar, behandlingar och handleda omsorgspersonal. Du kommer också delta i vårdplaneringar och i upprättandet av samordnad vårdplanering. Erfarenhet av området krävs. Journal för vi i vårt verksamhetssystem Procapita.

  Ansök om tjänsten - Sjuksköterskor och specialistsjuksköterskor

 • Undersköterskor till särskilt boende Kaitumgården

  Publiceringsdatum: 2018-05-09

  I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete men även serviceuppgifter i form av städ och tvätt ingår. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete.

  Ansök om tjänsten - Undersköterskor till särskilt boende Kaitumgården

 • Korttidspool till Bemanning och Rekryteringsenheten

  Publiceringsdatum: 2018-05-09

  I arbetsuppgifterna ingår att ge god livskvalité till brukarna utifrån deras individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete men där även serviceuppgifter i form av städ, tvätt, inköp, matdistribution samt övriga aktiviteter med brukarna ingår. Ditt uppdrag är att täcka upp vid ordinarie personals kortare frånvaro samt vid behov av tillfällig resursförstärkning. Det innebär att du kanske inte så långt i förväg vet var du ska utföra ditt arbete och på vilka tider men du vet vilka dagar, kvällar och helger som du har tjänstgöring. Du kan även komma att erbjudas arbeta natt då behov uppstår. Det här arbetssättet kräver att du är en flexibel och självgående person som tycker det är roligt med omväxlande arbetsuppgifter och att det är stimulerande att träffa många människor. På sikt kan även ditt arbetsområde komma att utvidgas till kommunens övriga avdelningar utifrån övriga verksamheters behov, dina intressen erfarenheter och kompetenser.

  Ansök om tjänsten - Korttidspool till Bemanning och Rekryteringsenheten

 • GIS-samordnare

  Publiceringsdatum: 2018-05-03

  Du kommer att utgöra stöd till hela organisationen i kartbaserade frågor samt kontinuerlig utveckling av arbetsmetoder och verktyg inom området. Förutom riktade insatser till olika verksamheter ingår översyn av kommunens primärkarta. Tjänsten innefattar också arbete med analyser, projektledning och våra webbaserade karttjänster internt och externt. Med din kunskap bidrar du till att öka förståelsen och användningen av intern och extern kartinformation, liksom ökad GIS-användning i olika interna projekt.

  Ansök om tjänsten - GIS-samordnare

 • Personlig assistent

  Publiceringsdatum: 2018-04-30

  Brukaren är en 36-årig tjej med flerfunktionshinder. Hon är glad och social, tycker om när det händer saker runt i kring henne samt att vara ute i alla väder. Som personlig assistent arbetar du i personens hem med vård- och omsorgsarbete samt allt som hör hemmet till; städ, tvätt, matlagning och viktigast av allt: att skapa en meningsfull vardag för brukaren. I arbetet ingår även att vara delaktig i samverkan med andra yrkesgrupper inom- och utanför enheten samt att bidra till vårt utvecklingsarbete. Arbetet är schemalagt i form av dygnsjobb med sovande jour. Du bör vara beredd på att mestadels arbeta självständigt. Du har stor frihet och ansvar för att utifrån brukaren och de rutiner som finns på arbetsplatsen planera dagens aktiviteter. Det ingår även att följa med brukaren på dagcenter samt till badet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga. Du erbjuds givetvis en ordentlig introduktion samt utbildning i elrullstolskörning och lyftteknik. Allt arbete utgår från vår värdegrund – respekt, lika värde och ansvar. Det är viktigt att du, liksom vi, anser att alla har rätt till ett bra liv. Vi ser varje liten framgång för våra brukare som en framgång för oss och vi blir aldrig färdiga utan strävar hela tiden efter att bli ännu bättre.

  Ansök om tjänsten - Personlig assistent

 • Lärare i dans till Kulturskolan

  Publiceringsdatum: 2018-04-23

  Som lärare i dans vid kulturskolan undervisar du i grupp i olika genrer; vi utformar omfattningen av anställning utifrån din kompetens. Du är van vid att självständigt och i samråd med kollegor planera, genomföra och utvärdera din undervisning.

  Ansök om tjänsten - Lärare i dans till Kulturskolan

 • Lärare i musik till Kulturskolan

  Publiceringsdatum: 2018-04-23

  Som lärare vid kulturskolan undervisar du i instrumentalmusik och sång, enskilt och i grupp; vi utformar omfattningen av anställning utifrån din kompetens. Du är van vid att självständigt och i samråd med kollegor planera, genomföra och utvärdera din undervisning.

  Ansök om tjänsten - Lärare i musik till Kulturskolan