Vill du vara med i Kernells nya film?

Amanda Kernell är regissören bakom Sameblod. I januari 2019 spelar hon in sin nya långfilm. Vill du vara med, så har du chansen nu.

Taggar:

Produktionsbolaget söker: Massor av barn och ungdomar, föräldrar och släkt till rollfigurerna, skoterkillar, sågverksarbetare, lärarkollegor, kontorsarbetare, truckförare, grannar, familjer och ortsbor i största allmänhet. 

Så här anmäler du dig vid intresse: Skicka ett mejl med dina uppgifter till lena.winther@gmail.com
Observera att du som barn måste ha målsmans godkännande.
De behöver veta:
Namn:
Adress:
Ort:
Telefon:
Ålder:
Längd:
Bifogat foto: Närbild och helbild.


Publicerad: 2018-12-04 14:46. Ändrad: 2018-12-04 14:46.


Upplev & Göra17 februari 2019

Ice Ultra ska bli en ny folkfest

Ice Ultra är en extrem utmaning. Nu med två Jokkmokksbor i startfältet. Lightupplagan är ny och ska locka till folkfest i målområdet. Det ser fyra starka, lokala arrangörer till.

Taggar:
Upplev & Göra06 februari 2019

Samernas nationaldag firas

I dag uppmärksammar vi Samernas nationaldag. Första gången samernas nationaldag firades var i Jokkmokk den 6 februari 1993.

Taggar:
Upplev & Göra23 januari 2019

Vuollerimrevyn gör en ny kraftfull entré

Ett vinnande koncept håller i längden, det bevisar Vuollerimrevyn som i februari presenterar sin 21:a uppsättning på 40 år. Den ursprungliga ensemblen har för länge sedan gett plats åt yngre förmågor – med ett undantag. Anders Viklund hänger fortfarande med.

Taggar:
Upplev & Göra09 januari 2019

Jokkmokk har en alldeles egen isbana

Talvatis är ett populärt mål för utelivsnjutare även vintertid. Nu står dessutom isbanan färdig att ta en promenad, eller varför inte en sparktur, på.

Taggar:
Visa fler nyheter