c/o Gerd sätter Jokkmokk på kartan

c/o Gerd har bland 100-tals andra företag nominerats till "Årets Lokala Hjälte" av ICA-gruppen. Bland fem nominerade ska nu en vinnare utses.

Taggar:

Årets Lokala Hjälte är en nominering och ett pris som ICA-gruppen delar ut årligen. Kriterierna är solklara - vinnaren har startat ett företag som bidragit till positiv utveckling i sitt närområde. 

"Vi är så otroligt stolta för detta. Bara att bli utvalda bland hundratals företag i Sverige och bli topp fem sätter både Jokkmokk och c/o Gerd på kartan", säger vd Johan Wiklund.

ICA-gruppen skriver, bland annat, detta om c/o Gerd:
"Syskonparet Anna-Lena Rippert Wiklund och Johan Wiklund från Jokkmokk driver världens nordligaste skönhetsfabrik, där de framställer ekologisk hudvård. c/o Gerd tar tillvara på Lapplands naturliga resurser genom att förädla örter och bär till produkter som är bra för både huden och miljön. Skönhetsfabrikens framkant i ekologisk naturkosmetik har satt Jokkmokk på kartan och lockar såväl svenska som utländska gäster till orten".

"Vi har arbetat hårt för att etablera c/o Gerd som varumärke och för oss är våra kärnvärden det som driver oss. Äkthet, samt värnande om natur, djur och människa. Att vår fabrik skulle vara i Jokkmokk var naturligt för oss. Om vi vinner kommer vi bli extremt hedrade, men vi känner lite som vi redan vunnit genom att bli nominerade", säger Johan Wiklund i ett pressmeddelande.

Omröstningen pågår till och med den 16 mars och du hittar den här. Vinnaren presenteras den 1 april!

Bilden. Anna-Lena Rippert Wiklund och Johan Wiklund och gänget bakom framgångarna.
Foto:  Maria Klang


Publicerad: 2020-03-05 17:50. Ändrad: 2020-03-05 17:50.


Näringsliv06 september 2021

GRATTIS c/o Gerd!

Stort GRATTIS till c/o Gerd för den fina utmärkelsen som Årets landsbygdsföretag! Det är Hushållningssällskapet Norrbotten-Västerbotten som varje år utser Årets landsbygdsföretagare.

Taggar: #Nyhet, #Naringsliv
Näringsliv24 mars 2021

Vad gör kommunen för företagen?

Jokkmokks kommun har under det senaste året försökt att bistå de företag som behövt hjälp under pandemin. Det finns viss begränsning i vad en kommun har rätt att göra för enskilda företag men Jokkmokks kommun har på olika sätt försökt att hjälpa dem under detta besvärliga pandemiår.

Taggar:
Näringsliv29 juni 2020

Företagskollen: Nilsons har hittat hem

Stig Nilsson kommer från en släkt av åkare. Själv har han provat på lite andra vägar i yrkeslivet innan han hittade hem till Jokkmokk igen. Just nu ger hans företag Nyborgsområdet nytt liv med nya tomter som genererar nybyggda hus.

Taggar:
Näringsliv23 juni 2020

Beslut om omsättningsstöd till företag

Riksdagen och regeringen har beslutat om ett omställningsstöd till företag som har tappat mycket omsättning under mars och april 2020 på grund av corona.

Taggar:
Visa fler nyheter