Återställning av elljusspåret är på gång

Nu drar återställningen av elljusspåret igång.

Elljusspåret vid och runt Talvatissjön i centrala Jokkmokk blev under fjolårets sommar och höst delvis påverkat av grävarbeten i området. Nu ska spåret återställas och entreprenören har för avsikt att påbörja återställningen måndagen den 27 maj. Arbetet startar vid Storknabbenvägen efersom det fortfarande är lite för blött ute efter spåret. Här kommer åtgärderna igång direkt det torkat upp. Det är tunga maskiner i rörelse och att gå ut med dessa i för våta markförhållanden kan orsaka svåra sår i terrängen vilket ska undvikas.

Publicerad: 2019-05-23 14:28. Ändrad: 2019-05-23 17:01.

Uppleva & Göra03 december 2021

Föreläsning - Solo till Sydpolen

Polaräventyraren, bergsklättraren och sjuksköterskan Johanna Davidsson tar dig med på inspirerande och imponerande expeditioner.  Var: Hotell Akerlund Jokkmokk.  När: onsdag 8/12 kl. 18.00  Fri entré men föranmälan, anmäl er till stefan.lindmark@jokkmokk.se eller 0971-17335

Uppleva & Göra02 december 2021

Julkonsert!

Välkommen på Julkonsert 19 december kl. 18.00.  Biosalongen Folkets hus Jokkmokk. Fritt inträde! Arrangör Kulturskolan Jokkmokks Kommun

Uppleva & Göra23 november 2021

Dags att nominera dina favoriter till kultur- och idrottstipendierna

Jokkmokks kommun delar årligen ut två stipendier som är avsedda att stödja och uppmuntra insatser inom ungdoms- och idrottsverksamheten och inom kulturlivet i Jokkmokks kommun. Tag chansen att lyfta fram dem som du vill ge en särskild uppmuntran!

Uppleva & Göra04 november 2021

Oktober månads motions låde vinnare

Här är alla vinnare från motionslådornas utlottning i Jokkmokks kommun, det finns lådor på Storknabben, Arctic camp, Klipptjärn och broarna runt i Vuollerim, busshållplatsen i Porjus, Bergvägen i Kåbdalis, cykelstigen i Murjek och byavägen i Tårrajaur