Motionslådorna - här är vinnarna i maj

Det var 241 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan vid Skabram/Jokkmokk jakt och fiskes lokal, 185 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan på Arctic camp vid receptionen. Vinnare från motionslådorna i Skabram och Arctic camp blev......

Lena S Johansson, Stefan Westerberg, Jimmy Johansson, Hans Lindmark , Marita Ek, Helen Svartling, Lick Larsson, Torbjörn Pihlgren, Eva Lundmark. Dom fina priserna som lottades ut skänktes av Team Sportia, ICA, Eld by Jokkmokk, Kultur och Fritid.

Fortsätt att röra på er och glöm inte att skriva upp er i lådorna och ta gärna med er nån eller tipsa om lådorna!

För mer info: kontakta Stefan Lindmark, fritidskonsulent, tel 0971-17335, stefan.lindmark@jokkmokk.se

Publicerad: 2021-06-04 10:30. Ändrad: 2021-06-14 18:20.

Uppleva & Göra23 november 2021

Dags att nominera dina favoriter till kultur- och idrottstipendierna

Jokkmokks kommun delar årligen ut två stipendier som är avsedda att stödja och uppmuntra insatser inom ungdoms- och idrottsverksamheten och inom kulturlivet i Jokkmokks kommun. Tag chansen att lyfta fram dem som du vill ge en särskild uppmuntran!

Uppleva & Göra04 november 2021

Oktober månads motions låde vinnare

Här är alla vinnare från motionslådornas utlottning i Jokkmokks kommun, det finns lådor på Storknabben, Arctic camp, Klipptjärn och broarna runt i Vuollerim, busshållplatsen i Porjus, Bergvägen i Kåbdalis, cykelstigen i Murjek och byavägen i Tårrajaur

Uppleva & Göra29 oktober 2021

Höstlov 2021

Här kommer alla aktiviteter i Jokkmokks kommun för ungdomar under lovet, Halloweendisco, Halloveenfest, bad, klättring, styrketräning, sång, pyssel, monsterskattjakt, blodbad mm. se mer i texten och länkarna

Uppleva & Göra22 oktober 2021

Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!