Nya rekommendationer gällande t.o.m 21/2

Jokkmokks kommun kommer att öppna upp sporthall och ishallen från och med den 7 februari för ungdomar födda 2002 och senare, men simbassängen på östra kommer fortsatt vara stängd tills nästa beslut kommer. Var och en har ett ansvar att skydda sig själv och andra mot smittspridning, och verksamheter-som idrotten -ska vidta lämpliga åtgärder för att undvika smittspridning.

Icke nödvändig verksamhet som allmänheten har tillträde till hålls stängd. Idrotts-, fritids-, och kulturaktiviteter för barn och unga födda 2002 och senare, såväl inom som utomhus undantas. Kulturskola, öppen fritidsverksamhet och aktiviteter inom föreningslivet ska fortgå för barn födda 2002 och senare. Lokalerna öppnas således för gymnasieungdomar. Alla räknas som en person oberoende av ålder. Simbassänger öppnas inte för allmänhet men undantag görs för rehabilitering. Det möjliggörs för att öppna upp muséer samt motionslopp utomhus men också att kunna stänga ner butiker, restauranger och gym.

Men över allt så gäller Pandemilagen

Regional föreskrift utfärdad av länsstyrelsen, gäller från 23/1 och tills vidare.

Sen tillkommer det vad respektive specialförbund har för egna restriktioner

Publicerad: 2021-02-08 10:19. Ändrad: 2021-02-08 11:48.

Uppleva & Göra23 november 2021

Dags att nominera dina favoriter till kultur- och idrottstipendierna

Jokkmokks kommun delar årligen ut två stipendier som är avsedda att stödja och uppmuntra insatser inom ungdoms- och idrottsverksamheten och inom kulturlivet i Jokkmokks kommun. Tag chansen att lyfta fram dem som du vill ge en särskild uppmuntran!

Uppleva & Göra04 november 2021

Oktober månads motions låde vinnare

Här är alla vinnare från motionslådornas utlottning i Jokkmokks kommun, det finns lådor på Storknabben, Arctic camp, Klipptjärn och broarna runt i Vuollerim, busshållplatsen i Porjus, Bergvägen i Kåbdalis, cykelstigen i Murjek och byavägen i Tårrajaur

Uppleva & Göra29 oktober 2021

Höstlov 2021

Här kommer alla aktiviteter i Jokkmokks kommun för ungdomar under lovet, Halloweendisco, Halloveenfest, bad, klättring, styrketräning, sång, pyssel, monsterskattjakt, blodbad mm. se mer i texten och länkarna

Uppleva & Göra22 oktober 2021

Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!