Promenera mera

Nu kan du promenera i Jokkmokks kommun på flera ställen och samtidigt ha en chans att vinna fina priser. Det kommer lottas ut priser i slutet på varje månad, så det gäller att skriva ner ditt namn och telefon nummer i blocket som ligger i lådan.

Lådor i Jokkmokk finns uppe på Storknabben och grillplatsen vid Klipptjärn, i Vuollerim finns den efter Broarna runt slingan, i Porjus finns lådan vid busshållplatsen mitt i emot gamla ICA och i Murjek finns den vid cykelstigen.

Har ni några frågor så kontakta Stefan 070-3197280 eller Ann 073-03091565

Publicerad: 2021-02-12 09:55. Ändrad: 2021-02-12 09:59.

Uppleva & Göra03 mars 2021

Sportlov i Jokkmokks kommun

Sportlovsprogrammet under lovet den 6-14 mars innehåller blandade aktiviteter där vi försöker vara ute och även hålla avstånd - och glöm inte att stanna hemma om du är minsta sjuk. Vi har uteaktiviteter med fina priser, till exempel bokjakt, bygg din egen snögubbe och vinn pizzacheckar på promenad.

Uppleva & Göra01 mars 2021

Vinnare i promenera mera i Jokkmokk

Sammanräkningen från 11 februari till 28 februari av lådorna på Storknabben och Klipptjärn, blev 62 st inskrivna på Storknabben och 102 st på Klipptjärn och Februaris vinnare i utlottningen av priser blev....

Uppleva & Göra15 februari 2021

Jokkmokks marknad blev en digital succé

Jokkmokks marknad, i år ett helt digitalt arrangemang på Jokkmokksmarknad.se är en besöks- och säljsuccé. Totalt har den digitala marknaden haft 187 000 besökare, varav 118.000 unika besökare. Dessa kommer främst från Sverige men även Tyskland, USA, Norge och Nederländerna. På marknadsplatsen har tiotusentals produkter sålts till 17 länder.

Uppleva & Göra08 februari 2021

Nya rekommendationer gällande t.o.m 21/2

Jokkmokks kommun kommer att öppna upp sporthall och ishallen från och med den 7 februari för ungdomar födda 2002 och senare, men simbassängen på östra kommer fortsatt vara stängd tills nästa beslut kommer. Var och en har ett ansvar att skydda sig själv och andra mot smittspridning, och verksamheter-som idrotten -ska vidta lämpliga åtgärder för att undvika smittspridning.