Snögubbetävlingen och sportlovspromenaden är avgjord

Vinnare i årets snögubbe blev Mattias, Rasmus och Kajsa Hagenbuch som tillverkade en skidåkande snögubbe, grattis till varsin varsin pizzamåltid. Sportlovspromenadens vinnare blev 10 stycken barn och ungdomar som vinner varsitt presentkort.

Dom tio lyckliga vinnarna är.

Alva Kasselskog Vuollerim, Moa Aspholm Porjus, Olivia Aspholm Porjus, Viggo Spik Jokkmokk, Nigo Utsi Jokkmokk, Liam Kuoljok Jokkmokk, Lilly Spik Jokkmokk, Livia Spik Jokkmokk, Svea andersson Jokkmokk, Tatsuya Hongka Jokkmokk.

Publicerad: 2021-03-18 11:41. Ändrad: 2021-03-18 12:03.

Uppleva & Göra23 november 2021

Dags att nominera dina favoriter till kultur- och idrottstipendierna

Jokkmokks kommun delar årligen ut två stipendier som är avsedda att stödja och uppmuntra insatser inom ungdoms- och idrottsverksamheten och inom kulturlivet i Jokkmokks kommun. Tag chansen att lyfta fram dem som du vill ge en särskild uppmuntran!

Uppleva & Göra04 november 2021

Oktober månads motions låde vinnare

Här är alla vinnare från motionslådornas utlottning i Jokkmokks kommun, det finns lådor på Storknabben, Arctic camp, Klipptjärn och broarna runt i Vuollerim, busshållplatsen i Porjus, Bergvägen i Kåbdalis, cykelstigen i Murjek och byavägen i Tårrajaur

Uppleva & Göra29 oktober 2021

Höstlov 2021

Här kommer alla aktiviteter i Jokkmokks kommun för ungdomar under lovet, Halloweendisco, Halloveenfest, bad, klättring, styrketräning, sång, pyssel, monsterskattjakt, blodbad mm. se mer i texten och länkarna

Uppleva & Göra22 oktober 2021

Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!