Vi flyttar motionslådor tillfälligt och har lottat ut aprils motions vinnare

Vi flyttar våra lådor från Storknabben och Klipptjärn tillfälligt till Arctic camp(notudden) och Skabram sjön vid Jakt och fiskes kontor. Vinnare under aprils promenader blev.

Jokkmokk - Klipptjärn 168 st och Storknabben 66 st besökare och vinnare blev av Presentcheck från ICA -Tomas Westerlund och Petrus Juuso. Vinnare av kaffepaket från Kultur o Fritid blev Gösta Ekman och Charlie Brännmark. Vinnare av Grytlappar och hembakta kakor från Hantverksbutiken blev Anna Nyberg och Christian Rimpi. Vinnare av en toppluva sponsrad av JSK för mest besök på Storknabben under april blev Torbjörn Pihlgren med 5 gånger.

Vuollerim 110 st vinnare blev Anders Larsson

Snart kommer  Porjus och Murjeks siffror

Publicerad: 2021-05-07 14:38. Ändrad: 2021-05-12 08:40.

Uppleva & Göra17 juni 2021

Inget att göra? Här finns tips för sommarlovslediga!

Nu finns det ett program med roliga och inspirerande sommarlovsaktiviteter för barn och ungdomar i Jokkmokks kommun. Kulturskolan, fritidsgården Östra Hörnet, Biblioteket och föreningarna Jokkmokks Basket, Ájtte Musei Vänner och Gamla Apoteket är de som organiserar aktiviteterna.

Uppleva & Göra04 juni 2021

Motionslådorna - här är vinnarna i maj

Det var 241 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan vid Skabram/Jokkmokk jakt och fiskes lokal, 185 st som promenerade, joggade eller cyklade till motinslådan på Arctic camp vid receptionen. Vinnare från motionslådorna i Skabram och Arctic camp blev......

Uppleva & Göra30 april 2021

Jokkmokk sätter regionen i rörelse

Jokkmokks kommun står värd för en dans- och arrangörsvecka den 24-30 maj. Veckan har fått namnet ”Jåhkåmåhkke Labut - Jokkmokk i rörelse” för att hylla danskonsten. Målet är bland annat att stimulera barns och ungdomars möjligheter att se och prova på dans i olika former, men också att utbilda arrangörer till att genomföra hållbara evenemang och att lära sig mer om dansen som konstform.

Uppleva & Göra01 april 2021

Skoterförbud våren 2021

Tillfälliga skoterförbud i Jokkmokks komun i Ulldevis ost, Kabla, Tsähkok, Njunjes, Ulldevis och Vaisa. För mer information som kartor, beslut tryck på texten