Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!

Vinnare blev......

I Utflyktsmålen - Jonny Knutsson och Tomas Wallin vann Presentkort på 500 kr Marja Mickelsson vann en väska sponsrad av Team Sportia, Gunilla Degerkvist vann vattenflaska från Fritidsbanken.

Getbergets vinnare blev - Sunna Kuoljok och Josefin Åkerlund vann presentkort på 500 kr, Helena Länta vann ett gymkort sponrat av Jokkmokks SLK, Viggo Spik vann en väska sponrad av Team Sportia, A-K Länta vann en vattenflaska från Fritidsbanken.

Talvatis vinnarna var - Anneli Eklöv och Hans Eklöv vann presentkort på 500 kr. Tomas Spik vann ett gymkort sponrat av Jokkmokks SLK, Anneli Tuolja vann en väska sponrad av Team Sportia, Ingrid Hellberg vann en vattenflaska från Fritidsbanken.

Välkommna tillbaka allihopa nästa sommar och ha en trevlig vinter ute i skidspåren, glöm inte att vi har massor med motionslådor ute i Jokkmokks kommunen där man kan vinna priser varje månad.

Publicerad: 2021-10-22 08:21. Ändrad: 2021-10-22 08:21.

Uppleva & Göra03 december 2021

Föreläsning - Solo till Sydpolen

Polaräventyraren, bergsklättraren och sjuksköterskan Johanna Davidsson tar dig med på inspirerande och imponerande expeditioner.  Var: Hotell Akerlund Jokkmokk.  När: onsdag 8/12 kl. 18.00  Fri entré men föranmälan, anmäl er till stefan.lindmark@jokkmokk.se eller 0971-17335

Uppleva & Göra02 december 2021

Julkonsert!

Välkommen på Julkonsert 19 december kl. 18.00.  Biosalongen Folkets hus Jokkmokk. Fritt inträde! Arrangör Kulturskolan Jokkmokks Kommun

Uppleva & Göra23 november 2021

Dags att nominera dina favoriter till kultur- och idrottstipendierna

Jokkmokks kommun delar årligen ut två stipendier som är avsedda att stödja och uppmuntra insatser inom ungdoms- och idrottsverksamheten och inom kulturlivet i Jokkmokks kommun. Tag chansen att lyfta fram dem som du vill ge en särskild uppmuntran!

Uppleva & Göra04 november 2021

Oktober månads motions låde vinnare

Här är alla vinnare från motionslådornas utlottning i Jokkmokks kommun, det finns lådor på Storknabben, Arctic camp, Klipptjärn och broarna runt i Vuollerim, busshållplatsen i Porjus, Bergvägen i Kåbdalis, cykelstigen i Murjek och byavägen i Tårrajaur