Vinnare i promenera mera i Jokkmokk

Sammanräkningen från 11 februari till 28 februari av lådorna på Storknabben och Klipptjärn, blev 62 st inskrivna på Storknabben, 102 st på Klipptjärn, Murjek 24 st, vuollerim 68 st och Porjus 52 st. Februaris vinnare i utlottningen av priser blev....

Storknabbens vinnare blev Ann-Charlotte Lindmark som vann en korvring sponsrad av Jokkmokks Korv, Sara Hermansson som vann presentkort på 200 kr sponsrad av ICA, Daniel Mattsson som vann ett kaffepaket från Kultur och Fritid, Jokkmokks SK sponsrade med en Toppluva till den som gjort mest toppturer till Storknabben och det blev Daniel Mattsson med 11 gånger.

Vinnare till Klipptjärn blev Tove Forsberg Kvickström som vann en korvring sponsrad av Jokkmokks Korv, Othilia Wimyr som vann presentkort på 200 kr sponsrad av ICA, Mareno Gaelok som vann ett kaffepaket från Kultur och Fritid,

Vinnare i Murjek blev Ahti Koivula , lunch på Hembygdsgården och Torsten Zeller, kaffepaket.

Vinnare i Porjus blev Lennart Eriksson 2 kaffepaket.

Vinnare  i Vuollerim  blev B-M Nilsson  1 kaffepaket

Publicerad: 2021-03-01 16:22. Ändrad: 2021-03-19 11:31.

Uppleva & Göra23 november 2021

Dags att nominera dina favoriter till kultur- och idrottstipendierna

Jokkmokks kommun delar årligen ut två stipendier som är avsedda att stödja och uppmuntra insatser inom ungdoms- och idrottsverksamheten och inom kulturlivet i Jokkmokks kommun. Tag chansen att lyfta fram dem som du vill ge en särskild uppmuntran!

Uppleva & Göra04 november 2021

Oktober månads motions låde vinnare

Här är alla vinnare från motionslådornas utlottning i Jokkmokks kommun, det finns lådor på Storknabben, Arctic camp, Klipptjärn och broarna runt i Vuollerim, busshållplatsen i Porjus, Bergvägen i Kåbdalis, cykelstigen i Murjek och byavägen i Tårrajaur

Uppleva & Göra29 oktober 2021

Höstlov 2021

Här kommer alla aktiviteter i Jokkmokks kommun för ungdomar under lovet, Halloweendisco, Halloveenfest, bad, klättring, styrketräning, sång, pyssel, monsterskattjakt, blodbad mm. se mer i texten och länkarna

Uppleva & Göra22 oktober 2021

Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!