Vinnare motionslådor juni månad

Juni månads vinnare blir den här gången tyvärr utan klipptjärns låda, tyvärr var den försvunnen så vi lottar ut lite extra nästa månad på den lådan. Sammanlagt som gått till Storknabben och Arctic camp är 113 st.

Charlott Levin vann en påse med produkter från C/O Gerd

Alexandre Lamantne vann ett kaffepaket.

Lisbet Henriksson vann en produkt från Team sportia

Rune Öhman vann ett skärp från Stoorstålka.

Yuvarest Hongka vann ett kaffepaket

Priserna den här månaden sponsrades av Stoorstålka, C/O Gerd, Team Sportia, Kultur & Fritid

Publicerad: 2021-07-02 08:20. Ändrad: 2021-07-02 08:21.

Uppleva & Göra23 november 2021

Dags att nominera dina favoriter till kultur- och idrottstipendierna

Jokkmokks kommun delar årligen ut två stipendier som är avsedda att stödja och uppmuntra insatser inom ungdoms- och idrottsverksamheten och inom kulturlivet i Jokkmokks kommun. Tag chansen att lyfta fram dem som du vill ge en särskild uppmuntran!

Uppleva & Göra04 november 2021

Oktober månads motions låde vinnare

Här är alla vinnare från motionslådornas utlottning i Jokkmokks kommun, det finns lådor på Storknabben, Arctic camp, Klipptjärn och broarna runt i Vuollerim, busshållplatsen i Porjus, Bergvägen i Kåbdalis, cykelstigen i Murjek och byavägen i Tårrajaur

Uppleva & Göra29 oktober 2021

Höstlov 2021

Här kommer alla aktiviteter i Jokkmokks kommun för ungdomar under lovet, Halloweendisco, Halloveenfest, bad, klättring, styrketräning, sång, pyssel, monsterskattjakt, blodbad mm. se mer i texten och länkarna

Uppleva & Göra22 oktober 2021

Vinnare av priser från sommarens utflyktsmål och vandringsleder

Nu har vi äntligen gjort dragning av årets vinnare bland dem som besökt dom fem utvalda utflyktsmålen i Jokkmokks kommun. För att vinna priserna skulle de utvalda målen besökas och stämplas på utflyktskortet. Vi hade även stämpelkort för vandringsleder, sex leder på Getbergsområdet och sex i Talvatisområdet. Grattis till alla vinnare och alla andra som varit ute och besökt våra leder och utflyktsmål i sommar!