Coachar mot energitjuvarna

Även små företag kan avsevärt minska sina kostnader och energipåverkan genom smartare energianvändning. I Jokkmokks kommun finns en coach som hjälper dig tillrätta.

Taggar:

 

Silva Herrmann är lokal coach för energi och klimat i Jokkmokks kommun och henne kan du som företagare kontakta om du behöver hjälp med att minska energianvändningen. Förutom minskade kostnader och därmed stärkt konkurrenskraft ger detta även en möjlighet att minska företagets klimatpåverkan.
   - Det finns många fördelar och som coach finns jag till för kommunens småföretag som vill få hjälp med detta. Coachningen och rådgivningen för att snabbt komma igång är gratis, säger Silva Herrmann.
   Coachningen innebär även hjälp till att prioritera rätt typ av åtgärder och det kommer även att ges möjligheter till erfarenhetsutbyte mellan företag i samma eller likartad situation.

Projektet Coacher för Energi och Klimat finansieras av Energimyndigheten och Europeiska Regionala Utvecklingsfonden via det Nationella Regionalfondsprogrammet.

Kontakt och mer om programmet: silva.hermann@lapplands.se


Publicerad: 2018-09-21 10:36. Ändrad: 2018-09-21 10:41.


18 mars 2021

Information från Östra skolan med anledning av den ökade smittspridningen

Eftersom smittspridningen av Covid-19 fortsätter att öka i Jokkmokk, så kommer Östra skolan att vidta följande åtgärder fram till påsklovet:

Taggar: #Nyhet, #Kommun
23 februari 2014

Näringsliv

Taggar:
23 februari 2014

Besökare

Taggar:
23 februari 2014

Kommun och samhälle

Taggar: #Nyhet, #Kommun
Visa fler nyheter