Lapplands Gymnasium - Öppet hus

Välkomna på Öppet hus på Lapplands Gymnasium Jokkmokk! Måndag 27 nov kl. 18:00-20:00 anordnar Lapplands gymnasium Jokkmokk Öppet hus.

Taggar: #Kommun, #Ung, #Utbildning

Kvällen inleds med kort allmän information om skolan. Därefter bjuder vi på fika och det finns möjlighet att samtala med både lärare och elever.

Efter fikat kommer ni få besöka tre av våra sju gymnasieprogram (mer info om valen kommer senare). Förutom att kolla in våra vanliga program har ni också chansen att hoppa in på en fjärrlektion. Det blir ett perfekt tillfälle att se hur vår teknik fungerar i praktiken! Personer från bland annat el- och energibranschen samt vård- och omsorgsbranschen kommer finnas på plats under kvällen för att ge en inblick i olika yrken.

Skolans UF-företag närvarar också under kvällen. Det brukar vara ett uppskattat besök, från såväl oss som er. Vi ser mycket gärna att både vårdnadshavare och ungdomar kommer!

Varmt välkomna!

Med vänlig hälsning,
Eva Öhlund Westerberg med personal


Publicerad: 2023-11-13 11:23. Ändrad: 2023-11-14 12:18.


Kommun & Samhälle01 december 2023

15 minuter för din framtid!

Nu har du möjlighet att bidra till att göra våra kommuner mer framtidssäkra! Vi ber dig om 15 minuter av din tid för att fylla i en enkät. Den är anonym och resultaten används för att utveckla ett verktyg för bättre energiplanering i kommuner.

Taggar: #Kommun
Kommun & Samhälle20 november 2023

En vecka fri från våld

Den 20-26:e november pågår "En vecka fri från våld", en temavecka som belyser mäns våld mot kvinnor, och arbetet med att förebygga det stora samhällsproblem som våldet är. Programmet för veckan har ett stort antal arrangemang runt om i länet och digitalt.

Taggar: #Kommun
Kommun & Samhälle19 oktober 2023

Samisk språkvecka 23 - 27 oktober 2023

Nu firar vi Gïelevåhkoe/ Giällavahkkuo/ Giellavahkko/ Giellavahkko/ Giellavahkku - Samisk språkvecka 2023. Syftet med den samiska språkveckan är att lyfta de samiska språkens status, och öka kunskapen om samiska språk och kultur i hela samhället

Taggar: #Kommun
Kommun & Samhälle19 oktober 2023

Avstängning av vatten i del av Jokkmokk

Under gårdagen har det fastställts hur vattnet ska stängas av inför reparationen av läckan vid Circle K i Jokkmokk. Kommunen planerar därför att ikväll (den 19:e oktober) kl. 19:00 stänga av vattnet i en del av Jokkmokk.

Taggar: #Kommun
Visa fler nyheter