Schoolsoft

De kommunala skolorna använder Schoolsoft som är ett program som förenklar kommunikationen mellan hem och skola genom att ge elever och föräldrar tillgång till all information som berör just dem, dygnet runt.

 Programmet är helt webbaserat och kan användas överallt där det finns en dator med internetuppkoppling eller som app på din telefon.

I programmet kan du se akutell information, skicka meddelanden till personal, göra sjukanmälan samt få påminnelser om friluftsdagar eller föräldramöten.

Om du vill använda Schoolsoft i appen i din telefon eller surfplatta måste du först logga in i Schoolsoft via webbläsaren, gå in på fliken "Min profil", klicka i rutan "Åtkomst från app" och sedan på spara. Sedan kan du logga in i appen med samma inloggningsuppgifter som du använder i webbläsaren.

Inloggningsuppgifter får du från skolan och har du flera barn gäller samma inloggninguppgifter för alla barn. Har du barn på olika skolor behöver du dock välja rätt flik för rätt skola för att aktuell information ska dyka upp. 

Har du inloggningsuppgifter loggar du enkelt in här


Publicerad: 2015-11-26 14:26. Ändrad: 2021-11-22 15:18. Ansvarig: Lennart Nilsson

Kontakt

Om du har problem med inloggningen till Schoolsoft eller kanske glömt ditt lösenord kan du vända dig till någon av nedanstående

Gunilla Sundqvist

Skoladministratör

Telefon: 0971-172 15
Epost:
Gunilla.Sundqvist@jokkmokk.se

Johanna Svonni

Skoladministratör

Telefon: 0971-17253
Epost:
johanna.svonni@jokkmokk.se

Lennart Nilsson

Systemadministratör

Telefon: 0971-172 24
Epost:
Lennart.Nilsson@jokkmokk.se