Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Att vara anställd hos oss innebär att du har ett kollektivavtal som är väldigt förmånligt. Kollektivavtalet påverkar bland annat din lön, semester, pension och mycket mer. Visste du till exempel att vi som arbetsgivare gör tjänstepensionsavsättningar under hela din föräldraledighet?

Låter det intressant? Läs mer i broshyren: 
Säg hej till ditt kollektivavtal!

MiniatyrAvtalet

Förutom detta så har vi även en rad lokala förmåner till dig som anställd hos oss. Läs mer via länken Våra förmåner.

 

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • Mångsidig instrumentallärare/Kulturpedagog till vår Kulturskola

  Publiceringsdatum: 2021-01-07

  Du kommer att undervisa elever på olika nivåer, från unga nybörjare till gymnasieelever, både enskilt och i grupp i flera genrer. Utåtriktad verksamhet såsom konserter och ämnesövergripande projekt är en del av dina arbetsuppgifter och du kan även komma att få jobba med skapande skola-projekt om du har en sådan kompetens. Beroende på kompetens så kan det bli frågan om en stor tjänst eller ett antal mindre tjänster, så även timanställningar till några pedagoger kan bli aktuellt.

  Ansök om tjänsten - Mångsidig instrumentallärare/Kulturpedagog till vår Kulturskola

 • Porjus skolan åk F-5 söker Förskollärare/Fritidspedagog

  Publiceringsdatum: 2021-01-07

  Som Förskollärare/fritidspedagog ska du arbeta utifrån läroplanen och BUNs verksamhetsplan. Du har ett uttalat ansvar för fritidsverksamheten och att undervisningen i Förskoleklass/fritidshemmet sker i samverkan med skolan och håller en god kvalitet. Du har ett nära samarbete med övriga arbetslaget och vårdnadshavare. Tjänsten innebär arbete i Förskoleklass och Fritidshem samt skolan, samt samverkan med Förskolan i samma byggnad.

  Ansök om tjänsten - Porjus skolan åk F-5 söker Förskollärare/Fritidspedagog

 • Anläggningsarbetare till Gatukontoret

  Publiceringsdatum: 2021-01-07

  Du kommer att ha din tjänst inom vatten och avlopps avdelningen som projektanställd för att stödja ordinarie personal. Du kommer tillsammans med dina kollegor arbeta med det fortlöpande underhållet av kommunens vatten och avloppsnät. Utöver detta förekommer säsongbetonade arbetsuppgifter kopplat till gatukontorets övergripande förehavanden.

  Ansök om tjänsten - Anläggningsarbetare till Gatukontoret

 • Individ- och familjeomsorgen söker socialsekreterare

  Publiceringsdatum: 2020-12-21

  Som socialsekreterare har du en viktig roll som arbetar för alla människors lika värde och rätt till social och ekonomisk trygghet, vård och omsorg. I rollen hos oss kommer du att hantera utredningsarbete inriktat på barn och unga mellan 0-20 år samt deras familjer. Du kommer att bevilja och följa upp stöd- och behandlingsinsatser inom ditt område, men också inom familjerättsliga frågor. Vi hoppas därför att du känner dig bekväm med lagstiftning då en stor del av arbetet handlar om att tillämpa SoL och LVU rättssäkert och korrekt. Vidare kommer du att bli en del av det interna utvecklingsarbetet. Som socialsekreterare kommer du också att samarbeta med andra enheter inom verksamheten, förvaltningen och med externa samarbetspartners. Beredskapsverksamhet ingår i tjänsten. Här erbjuds ett stimulerande jobb med möjligheter till utveckling och kunskap. Vi erbjuder en arbetsplats där man får känna att man gör något meningsfullt, och tillsammans med andra glada och ambitiösa kollegor jobbar vi för att utvecklas tillsammans. Vi tycker också att vi är ett ganska roligt gäng med härliga personligheter med en hel del värme att erbjuda varandra, och även dig. Vi består av både yngre och äldre medarbetare - alla lika viktiga, och tillsammans arbetar vi för att göra en viktig insats på jobbet. Vi skapar förutsättningar för att alla medarbetare, oavsett nivå, känner meningsfullhet och ska trivas här. Vårt jobb kräver mycket av oss men vi har roligt och utvecklas tillsammans. Vi tillämpar också friskvårdsbidrag, flextid och möjligheter att semesterväxla fler semesterdagar. Låter det här som något för dig?

  Ansök om tjänsten - Individ- och familjeomsorgen söker socialsekreterare

 • Biståndshandläggare SoL/LSS

  Publiceringsdatum: 2020-12-14

  Ditt uppdrag som biståndshandläggare är att med brukaren i fokus informera, vägleda, ta emot anmälan/ansökan, utreda, göra individuella lösningar och fatta beslut om insatser enligt socialtjänstlagen eller lagen om stöd och service till viss funktionshindrade. I arbetet ingår det att följa upp beslut gentemot den enskilde samt bidra i utvecklingsarbete. Arbetet innebär att du kommer att ha många olika kontakter då du arbetar både självständigt och mot utförarverksamheterna. Du bör vara intresserad av att arbeta med utveckling av tjänsten och se förbättringsarbetet som en naturlig del. I rådande stund pågår utvecklingsarbete/implementering med att införa handläggning utifrån individens behov i centrum (IBIC). Du kommer att vara delaktig i det fortsatta utvecklingsarbetet.

  Ansök om tjänsten - Biståndshandläggare SoL/LSS