Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Att vara anställd hos oss innebär att du har ett kollektivavtal som är väldigt förmånligt. Kollektivavtalet påverkar bland annat din lön, semester, pension och mycket mer. Visste du till exempel att vi som arbetsgivare gör tjänstepensionsavsättningar under hela din föräldraledighet?

Låter det intressant? Läs mer i broshyren: 
Säg hej till ditt kollektivavtal!

MiniatyrAvtalet

Förutom detta så har vi även en rad lokala förmåner till dig som anställd hos oss. Läs mer via länken Våra förmåner.

 

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • Samhälls- och infrastrukturfunktionen söker Utredare samhällsplanering

  Publiceringsdatum: 2022-01-27

  Som utredare inom samhällsplanering kommer du att vara en del i arbetet med kommunens nya översiktsplan och deltar i övrigt utredningsarbete som rör samhällsbyggnadsfrågorna i kommunen. Samhälls- och infrastrukturfunktionen är en liten men bred förvaltning där du förväntas arbeta självständigt med att handlägga utredningar samt ta fram underlag i samarbete med kollegor, politiker, exploatörer och externa konsulter. Du arbetar med olika typer av utredningar och med att ta fram mål, beslutsunderlag samt beskriva arbetssätt. Till exempel att utreda lokalisering för potentiella bostadsområden, förutsättningar för infrastruktur och konsekvenser för diverse intressen. Inom ramen för utredningsuppdraget arbetar du med att sammanställa och presentera statistik i rapporter samt svarar på yttranden och remisser.

  Ansök om tjänsten - Samhälls- och infrastrukturfunktionen söker Utredare samhällsplanering

 • Ekonomifunktionen söker Upphandlingssamordnare, vikariat

  Publiceringsdatum: 2022-01-24

  I rollen som inköpssamordnare kommer du att arbeta inom hela kommunens verksamhetsområde, huvudsakligen som stöd till upphandlande verksamhetschefer. Arbetet innebär bland annat att vara delaktig i framtagande av förfrågningsunderlag och kravspecifikationer inför upphandling samt upprätta och administrera kommunens avtal. I tjänsten förekommer även sekretessprövningar av allmänna handlingar. Till viss del kan olika controlleruppdrag bli aktuella. Tjänsten innebär att i hög grad arbeta med ett lärande förhållningssätt. Kommunen använder sig av upphandlingssystemet Tendsign,

  Ansök om tjänsten - Ekonomifunktionen söker Upphandlingssamordnare, vikariat

 • Individ- och familjeomsorgen söker behandlare till öppenvården

  Publiceringsdatum: 2022-01-20

  Som behandlare kommer du att möta personer som på något sätt behöver en förändring i sin situation. I huvudsak arbetar du på uppdrag av avdelningens socialsekreterare. Öppenvården arbetar med många olika former av problematik, dels med familjer som behöver socialtjänstens stöd och dels individuellt med enskilda. Uppdragen öppenvården arbetar med kan exempelvis handla om föräldraskap, missbruksproblematik eller våld i nära relation. Vårt arbete handlar om att stödja och motivera till en förändrad livssituation. Vi hoppas att du känner dig bekväm med att möta personer i en svår situation men på ett individuellt och professionellt sätt är med på deras resa till en förändring. Vidare kommer du att bli en del av det interna utvecklingsarbetet. Vi kommer att utveckla de insatser vi erbjuder till kommunmedborgarna. Därtill kommer även ett visst förebyggande arbete att ingå. Som behandlare behöver du vara bra att samverka med andra både internt och externt. Vi erbjuder ett utmanande jobb med möjligheter till utveckling och kunskap. En arbetsplats där man får känna att man gör något meningsfullt, och tillsammans med andra glada och ambitiösa kollegor jobbar vi för att utvecklas tillsammans. Vi tycker också att vi är ett ganska roligt gäng med härliga personligheter med en hel del värme att erbjuda varandra, och även dig. Dessutom får du fantastiska möjligheter att på din fritid nyttja fritidsanläggningar med förenings- eller friluftsaktiviteter såsom fiske, jakt, snöskoter och skidor i både skogs- och fjällmiljö. Vi tillämpar också friskvårdsbidrag, flextid och möjligheter att semesterväxla fler semesterdagar. Låter det här som något för dig?

  Ansök om tjänsten - Individ- och familjeomsorgen söker behandlare till öppenvården

 • Enheten Funktionsnedsättning söker Personliga assistenter

  Publiceringsdatum: 2022-01-18

  Brukaren är en medelålders kvinna som bor med man och barn i ett villaområde i Jokkmokk. Som personlig assistent arbetar du i hennes hem med vård- och omsorgsarbete samt annat arbete som hör hemmet till. Ni planerar dagen utifrån brukarens önskemål och dagsform. Ofta handlar det om att pyssla på i hemmet men ibland följer du med på något ärende. Viktigast av allt är att du alltid finns tillhands och skapar trygghet samt en meningsfull vardag för brukaren. I arbetet ingår även att vara delaktig i samverkan med andra yrkesgrupper inom- och utanför enheten samt att bidra till vårt utvecklingsarbete. Arbetet är schemalagt med arbetstider från 6.45 till 23.00 på vardagar samt 8.00-23.00 på helger. Arbete varannan helg. Du bör vara beredd på att mestadels arbeta självständigt. Personkemin är viktig och att du har god social förmåga så att du kan anpassa dig till familjens liv. Stor vikt kommer därför att läggas vid personlig lämplighet, mognad och samarbetsförmåga. Du erbjuds givetvis en ordentlig introduktion.

  Ansök om tjänsten - Enheten Funktionsnedsättning söker Personliga assistenter

 • Ekonomifunktionen söker Verksamhetsekonom

  Publiceringsdatum: 2022-01-11

  I rollen som ekonom kommer du bland annat att arbeta med budget, analys och uppföljning samt vara bollplank till både verksamhetschefer och enhetschefer i ekonomiska frågor. Som ekonom inom Jokkmokks kommun är du centralt placerad på ekonomifunktionen. I arbetsuppgifterna kan därför även andra organisationsövergripande uppdrag förekomma.

  Ansök om tjänsten - Ekonomifunktionen söker Verksamhetsekonom

 • Ekonomifunktionen söker Ekonomiadministratör

  Publiceringsdatum: 2022-01-11

  Som ekonomiadministratör kommer du förstärka funktionens arbete inom de administrativa processerna. Som ekonomiadministratör inom Jokkmokks kommun är du centralt placerad på ekonomifunktionen.

  Ansök om tjänsten - Ekonomifunktionen söker Ekonomiadministratör

 • Hemtjänsten i Jokkmokk söker undersköterska

  Publiceringsdatum: 2022-01-10

  Hemtjänsten är en utförarverksamhet som utgår från beviljade biståndsbedömda insatser. I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån deras individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omsorgsarbete. men även serviceuppgifter i form av städ, tvätt och inköp. Matdistribution och larmåtgärdande ingår. Du ska kunna arbeta självständigt då arbete i hemtjänst innebär mycket ensamarbete. Men du måste också kunna samverka med de andra i verksamheten samt med andra professioner såsom sjuksköterskor och rehab personal. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete.

  Ansök om tjänsten - Hemtjänsten i Jokkmokk söker undersköterska