Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Att vara anställd hos oss innebär att du har ett kollektivavtal som är väldigt förmånligt. Kollektivavtalet påverkar bland annat din lön, semester, pension och mycket mer. Visste du till exempel att vi som arbetsgivare gör tjänstepensionsavsättningar under hela din föräldraledighet?

Låter det intressant? Läs mer i broshyren: 
Säg hej till ditt kollektivavtal!

MiniatyrAvtalet

Förutom detta så har vi även en rad lokala förmåner till dig som anställd hos oss. Läs mer via länken Våra förmåner.

Stanna-kvar-försäkring

I samband med rekrytering av viss kompetens kan vi erbjuda en "stanna-kvar-försäkring". Läs mer via länken Stanna-kvar-försäkring.

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • Verksamheten vård- och omsorg söker Enhetschef

  Publiceringsdatum: 2023-06-02

  I rollen som enhetschef inom vår verksamhet har du chansen att lära, tänka nytt och påverka. Du ansvarar tillsammans med dina kollegor för verksamhetsutveckling, personal och ekonomi. Du är direkt underställd verksamhetschef och ingår i respektive spårs chefsmöten. Du kommer på ett professionellt sätt samarbeta och samverka även med andra enheter. Arbetet kräver engagemang och kraft att leda och utveckla verksamheten, där brukaren får hjälp utifrån sina behov och önskemål. Vår värdegrund utgår från att alla människor möts med respekt och lika värde. Vi kan erbjuda dig ett intressant, stimulerande arbete som du till stor del planerar själv. Du får vårt förtroende att arbeta självständigt och utrymme för att utveckla dina idéer. Hos oss håller vi beslutsvägarna korta och vår kommunikation inom verksamheten är rak och tydlig.

  Ansök om tjänsten - Verksamheten vård- och omsorg söker Enhetschef

 • Resurspedagog till skola och fritidshem

  Publiceringsdatum: 2023-05-30

  Som resurspedagog arbetar du i skola med en enskild elev som är i behov av extra stöd. Du har ett uttalat ansvar för att elevens undervisning i skolan sker i samverkan med elevens lärare och håller en god kvalitet. Du har ett nära samarbete med övriga i arbetslaget och vårdnadshavare. Du ska även arbeta utifrån läroplanen och BUN:s verksamhetsplan.

  Ansök om tjänsten - Resurspedagog till skola och fritidshem

 • Undersköterskor/Vårdbiträden till Kaitumgårdens vård- och omsorgsboende

  Publiceringsdatum: 2023-05-03

  I arbetsuppgifterna som undersköterska/vårdbiträde ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete med dit tillhörande sysslor. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Vi arbetar i team där omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och rehab personal har ett nära samarbete. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete. För närvarande arbetar man 4 av 10 helger. Du får ett fast schema med påverkansmöjligheter som löper över 10 veckor.

  Ansök om tjänsten - Undersköterskor/Vårdbiträden till Kaitumgårdens vård- och omsorgsboende

 • Leg. Sjuksköterska natt

  Publiceringsdatum: 2023-04-11

  Som sjuksköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita. Schemalagd arbetstid förlagd till natt samt möjlighet till kombination av dag/kväll om du önskar. Viss beredskap kan ingå efter överenskommelse. Du erbjuds flexibelt schema efter överenskommelse.

  Ansök om tjänsten - Leg. Sjuksköterska natt