Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Att vara anställd hos oss innebär att du har ett kollektivavtal som är väldigt förmånligt. Kollektivavtalet påverkar bland annat din lön, semester, pension och mycket mer. Visste du till exempel att vi som arbetsgivare gör tjänstepensionsavsättningar under hela din föräldraledighet?

Låter det intressant? Läs mer i broshyren: 
Säg hej till ditt kollektivavtal!

MiniatyrAvtalet

Förutom detta så har vi även en rad lokala förmåner till dig som anställd hos oss. Läs mer via länken Våra förmåner.

Stanna-kvar-försäkring

I samband med rekrytering av viss kompetens kan vi erbjuda en "stanna-kvar-försäkring". Läs mer via länken Stanna-kvar-försäkring.

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • Förskollärare till Nygårdens förskola i Vuollerim

  Publiceringsdatum: 2023-11-21

  Som förskollärare ska du arbeta utifrån läroplanen och verksamhetsidén. Du ansvarar bland annat för att enskilt och tillsammans med kollegor planera, dokumentera, genomföra, reflektera och utvärdera verksamheten.

  Ansök om tjänsten - Förskollärare till Nygårdens förskola i Vuollerim

 • Tillväxtfunktionen söker Fiskesamordnare

  Publiceringsdatum: 2023-11-20

  En stor del av ditt arbete kommer att bestå av praktiskt arbete under barmarkssäsong, även visst utomhusarbete kan ske vintertid. Under vinterhalvåret består arbetet till stor del av att sammanställa resultat av utförda åtgärder och undersökningar. Under vinterhalvåret sker givetvis också den viktiga planeringen av kommande års fältsäsong samt att driva utvecklingen genom att visa på behov av kommande utredningar samt projekt. En viktig del i arbetet är att driva och vara motor i olika samrådsgrupper och att kommunicera resultat och utfall med andra intressenter som myndigheter, företag, (Vattenfall utför årliga utsättningar i Luleälven) fiskeföreningar och samebyar.

  Ansök om tjänsten - Tillväxtfunktionen söker Fiskesamordnare

 • Hemtjänsten i Jokkmokk söker Undersköterskor

  Publiceringsdatum: 2023-11-07

  Hemtjänsten är en utförarverksamhet som utgår från beviljade biståndsbedömda insatser. I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån deras individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omsorgsarbete. men även serviceuppgifter i form av städ, tvätt och inköp. Matdistribution och larmåtgärdande ingår. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete.

  Ansök om tjänsten - Hemtjänsten i Jokkmokk söker Undersköterskor

 • Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska - natt

  Publiceringsdatum: 2023-10-25

  Vill du vara med och utveckla framtidens hälso- och sjukvård inom Socialtjänsten i Jokkmokk? Du får ett spännande och utmanande arbete som levererar vård och omsorg av hög kvalitet. Vi är stolta över att ha ett av Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för våra medborgare. Välkommen att göra skillnad i människors vardag, varje dag! Som sjuksköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i dagsläget i vårt verksamhetssystem Procapita, byte till Pulsen Combine kommer att ske i början av 2024. Schemalagd arbetstid förlagd till natt samt möjlighet till kombination av dag/kväll om du önskar. Viss beredskap kan ingå efter överenskommelse. Du erbjuds flexibelt schema efter överenskommelse.

  Ansök om tjänsten - Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska - natt

 • Pionjären vård- och omsorgsboende/hemtjänst söker Undersköterskor

  Publiceringsdatum: 2023-09-05

  I arbetsuppgifterna som undersköterska/vårdbiträde ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov personcentrerat. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete, samt administrera medicin efter att du gjort ett test som är godkänt av sjuksköterska och blivit delegerad, så det blir patientsäkert, men även serviceuppgifter i form av städ och tvätt ingår. Arbetstiden är flexibel utifrån verksamhetens behov och dina önskemål. Vår verksamhet pågår dygnets alla timmar. Viss nattjänstgöring kan förekomma efter överenskommelse.

  Ansök om tjänsten - Pionjären vård- och omsorgsboende/hemtjänst söker Undersköterskor