Jobba hos oss

Jokkmokks kommun är en arbetsgivare som vill tillvarata våra medarbetares fulla kompetens. Vår övertygelse är att det leder till utveckling för individen, organisationen och samhället. Ambitionen är att skapa förutsättningar för att medarbetare på samtliga nivåer att känna meningsfullhet och möjlighet att trivas och utvecklas inom yrkesområdet.

Att vara anställd hos oss innebär att du har ett kollektivavtal som är väldigt förmånligt. Kollektivavtalet påverkar bland annat din lön, semester, pension och mycket mer. Visste du till exempel att vi som arbetsgivare gör tjänstepensionsavsättningar under hela din föräldraledighet?

Låter det intressant? Läs mer i broshyren: 
Säg hej till ditt kollektivavtal!

MiniatyrAvtalet

Förutom detta så har vi även en rad lokala förmåner till dig som anställd hos oss. Läs mer via länken Våra förmåner.

 

VÅRA LEDIGA TJÄNSTER

 • Individ- och familjeomsorgen söker Socialsekreterare till barn & unga

  Publiceringsdatum: 2021-06-17

  Som socialsekreterare har du en viktig roll som arbetar för alla människors lika värde och rätt till social och ekonomisk trygghet, vård och omsorg. I rollen hos oss kommer du att hantera utredningsarbete inriktat på barn och unga mellan 0-20 år samt deras familjer. Du kommer att bevilja och följa upp stöd- och behandlingsinsatser inom ditt område, men också inom familjerättsliga frågor. Vi hoppas därför att du känner dig bekväm med lagstiftning då en stor del av arbetet handlar om att tillämpa SoL och LVU rättssäkert och korrekt. Vidare kommer du att bli en del av det interna utvecklingsarbetet. Som socialsekreterare kommer du också att samarbeta med andra enheter inom verksamheten, förvaltningen och med externa samarbetspartners. Beredskapsverksamhet ingår i tjänsten. Här erbjuds ett stimulerande jobb med möjligheter till utveckling och kunskap. Vi erbjuder en arbetsplats där man får känna att man gör något meningsfullt, och tillsammans med andra glada och ambitiösa kollegor jobbar vi för att utvecklas tillsammans. Vi tycker också att vi är ett ganska roligt gäng med härliga personligheter med en hel del värme att erbjuda varandra, och även dig. Vi består av både yngre och äldre medarbetare - alla lika viktiga, och tillsammans arbetar vi för att göra en viktig insats på jobbet. Vi skapar förutsättningar för att alla medarbetare, oavsett nivå, känner meningsfullhet och ska trivas här. Vårt jobb kräver mycket av oss men vi har roligt och utvecklas tillsammans. Vi tillämpar också friskvårdsbidrag, flextid och möjligheter att semesterväxla fler semesterdagar. Då det är viktigt att kunna kombinera arbete med privatliv erbjuder vi möjligheten att kunna arbeta hemifrån utifrån om verksamheten tillåter det. Låter det här som något för dig?

  Ansök om tjänsten - Individ- och familjeomsorgen söker Socialsekreterare till barn & unga

 • Västra skolan söker Grundskollärare F-3

  Publiceringsdatum: 2021-06-15

  Som grundskollärare ska du arbeta utifrån läroplanen och BUNs verksamhetsplan. Du kommer främst att arbeta mot de yngre åldrarna med särskilt ansvar för förskoleklass och fritidshem. Du har ett nära samarbete med övriga arbetslaget och vårdnadshavare.

  Ansök om tjänsten - Västra skolan söker Grundskollärare F-3

 • Vuollerim skola åk F-5 söker Specialpedagog/Grundlärare 30+70 %

  Publiceringsdatum: 2021-06-15

  Som specialpedagog/speciallärare/grundlärare/resurslärare åk F-5 ska du arbeta utifrån läroplanen och BUNs verksamhetsplan. Du har ett uttalat ansvar för de specialpedagogiska behoven på individ-, grupp och organisationsnivå. Kommunen har väl inarbetade rutiner för arbetet med extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram. Förekommande utredningar och deltagande i skolans elevhälsoteam ingår också i Dina arbetsuppgifter. Din undervisning sker i samverkan med förskoleklass/skolan/fritids och håller en god kvalitet. Den specialpedagogiska delen motsvarar ca 30% och övrig undervisning/resurs ca 70%. Tillsammans med de andra två undervisande grundlärarna har du ett gemensamt ansvar för alla elevers kunskapsutveckling och måluppfyllelse. Du har ett nära samarbete med övriga arbetslaget och vårdnadshavare.

  Ansök om tjänsten - Vuollerim skola åk F-5 söker Specialpedagog/Grundlärare 30+70 %

 • Västra skolan söker Speciallärare, vik

  Publiceringsdatum: 2021-06-08

  Som speciallärare åk F-5 ska du arbeta utifrån läroplanen och BUNs verksamhetsplan. Du har ett uttalat ansvar för de specialpedagogiska behoven på individ-, grupp och organisationsnivå. Kommunen har väl inarbetade rutiner för arbetet med extra anpassningar, särskilt stöd och åtgärdsprogram. Förekommande utredningar och deltagande i skolans elevhälsoteam ingår också i Dina arbetsuppgifter. Din undervisning sker i samverkan med förskoleklass/skolan/fritids och håller en god kvalitet. Tillsammans med de andra lärarna har du ett gemensamt ansvar för alla elevers kunskapsutveckling och måluppfyllelse. Du har ett nära samarbete med övriga arbetslaget och vårdnadshavare. Tjänsten innebär arbete i förskoleklass och i skolan.

  Ansök om tjänsten - Västra skolan söker Speciallärare, vik

 • Kaitumgården vård- och omsorgsboende söker Undersköterska för vikariat

  Publiceringsdatum: 2021-06-02

  I arbetsuppgifterna som undersköterska ingår att ge god livskvalité till våra brukare utifrån individuella behov. Arbetet består i huvudsak av vård- och omvårdnadsarbete med dit tillhörande sysslor. Du ska kunna arbeta både självständigt och i samverkan med andra i arbetslaget. Vi arbetar i team där omvårdnadspersonal, sjuksköterskor och rehab personal har ett nära samarbete. Arbetstiden är schemalagd med både dag-, kvälls- och helgarbete. För närvarande arbetar man 2 av 5 helger. Vi använder oss av schemaläggningssystemet Timecare plan vilket gör att du kan påverka ditt eget schema.

  Ansök om tjänsten - Kaitumgården vård- och omsorgsboende söker Undersköterska för vikariat

 • Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska natt

  Publiceringsdatum: 2021-05-20

  Som sjuksköterska erbjuds ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita. Schemalagd arbetstid förlagd till natt samt möjlighet till kombination av kväll om du önskar. Du erbjuds flexibelt schema efter överenskommelse.

  Ansök om tjänsten - Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska natt

 • Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska

  Publiceringsdatum: 2021-05-20

  Som sjuksköterska erbjuds du ett spännande och utmanande arbete där du arbetar med hemsjukvård i vård- och omsorgsboenden samt ordinärt boende. Du kommer att arbeta självständigt och i team med övriga leg. professioner, i nära samarbete med vård- och omsorgspersonalen, stödfunktioner och chefer. I arbetet ingår sedvanliga sjuksköterskeuppgifter där du ska kunna utföra medicinska bedömningar, behandlingar, läkemedelshantering samt stöd och handledning till vård- och omsorgspersonal. Journal förs i vårt verksamhetssystem Procapita. Schemalagd arbetstid där även kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Viss beredskap kan ingå efter överenskommelse.

  Ansök om tjänsten - Hälso- och sjukvårdsenheten söker Leg.Sjuksköterska