• Start »
  • Uppleva och göra

Information om Nordenskiöldspåret till Purkijaur

Eftersom Nordenskiölds loppet är inställt har Kultur och Fritid tagit beslut att inte längre köra upp skidspåret till Purkijaur pga av ekonomin.

 

Nya kontorsplatser

Kultur- och fritidskontoret har flyttat till Kommunhuset. Du hittar Ann Enberg, fritisdschef, Stefan Lindmark, fritidskonsulent, och Anna-Karin Aira, kultursekreterare, på våning 1 i kommunhuset.

Kulturskolans kontor har flyttat till Folkets Hus. Du hittar Cariola Rosdotter Eriksson, verksamhetsansvarig och lärare, samt Ronny Danielsson, teknisk samordare på andra våningen i Folkets Hus. Även Monika Lundmark, bildpedagog, har kontor där.

Samtliga har kvar samma telefonnummer och mejladresser, se mer info om detta under respektive verksamhet, som presenteras på den röda listen här ovan.

Ny trädgård

Ta del av arkitekternas förslag på utvecklingsprogram för en ny trädgård i Jokkmokks kommun!

Klicka på bilden för att hämta förslaget.

Midnattssolens trädgård

Jokkmokks kommun, Kultur & fritid, tillsammans med Ájtte, arbetar med ett projekt där målet är att skapa Midnattssolens Trädgård. Projektet vill skapa en attraktiv trädgårdsupplevelse där arkitektur och design länkar samman trädgård med natur. Besökscentrum visar mötet mellan trädgården och naturen men också de förutsättningar och möjligheter som finns för odling längst i norr. En serie av olika trädgårdsrum ska ge inspiration och idéer för trädgårdsodling men också visa hur samspelet natur och trädgård kan utformas.

Länk till Facebook Östra Hörnet

Länk till Facebook Kultur & Fritid

Kultur och fritid Instagram

Länk till Facebook Biblioteket Jokkmokk & Vuollerim