Kurser och anmälan

Skapande med dans, teater, sång, jojk och massor av instrument och musik ingår i Kulturskolans utbud för olika åldrar. Välkommen att anmäla dig till någon av kurserna! Vi meddelar så snart vi har fått ihop en grupp eller så snart läraren har fått en plats ledig för just ditt ämne. När du anmäler dig får du rangordna i anmälan vilket ämne du söker i första, andra eller tredje hand.

Här är listan över ämnen som vi kan erbjuda läsåret 2019-2020:

Sång: Sång, körsång och jojk/jojkgrupp
Orkester: Pop/rockband
Musikinstrument: Dragspel, elbas, elgitarr, fiol, klassisk gitarr, munspel, oud, piano, trummor och tvärflöjt
Göra musik: Låtskrivarverkstad, ljud- och studioteknik
Teater: Teater/drama
Bild: Bild & form
Film: Filmklubb
Dans: Folkdans, showdans. (Vi kommer även att bjuda in danslärare för kortkurser när vi har en tillräckligt stor grupp av barn eller ungdomar, t.ex. barndans, rytmik, jazzdans, street- eller breakdance. Hör av er om intresse finns!)
 


Publicerad: 2014-10-27 13:50. Ändrad: 2020-06-05 15:58.

Anmäl dig online!

 

Låga avgifter

Jokkmokks kommun håller en låg avgift för barn och ungdomar - våra kurser kostar 300 kr per termin. Syskon har rabatt. Vill flera syskon gå kurser så är maxtaxan för en familj 750 kr. Vuxna över 21 år kan gå en kurs i mån av plats, och då är avgiften 1000 kr per termin.

Läs mer om våra regler och avgifter

 

Anmälan via e-tjänst

Från och med våren 2020 kan du anmäla dig till någon av våra kurser via Jokkmokks kommuns e-tjänst. För att använda tjänsten behöver du e-legitimation.

Gå till anmälan via e-tjänst

 

Behöver du hyra instrument?

Vissa instrument kan du hyra, prata med din lärare. Gitarrer, pianon, slagverk och blockflöjter går ej att hyra. Kostnaden för att hyra instrument är 250 kr per termin och elev, vilket tillkommer utöver termins-avgiften. Det kan även tillkomma kostnader för böcker och annat material.

Länk till Facebook Östra Hörnet

Länk till Facebook Kultur & Fritid

Kultur och fritid Instagram

Länk till Facebook Biblioteket Jokkmokk & Vuollerim